fredag den 3. juni 2016

Noget om sol, strand, og sand

Fredagsfri, brune skuldre, sand mellem tæerne, orn´tlig morfar og lakridser og Netflix.

Det er vel sådan kombinationen at en semi-okey dag, hvis du spørger mig. Jeg har tonsvis af minder om strandture fra min barndom, den lange cykeltur fra Sydhavnen til Brøndby Strand fra jeg var helt lille, pitstoppet hos en lille købmand kort før Brøndby strand hvor vi købte en kold faxe kondi (på glasflaske), der ligger vist en cykelhandler sådan semi-lukket nu, om hvordan man gebærdede sig på stranden, vi var altid afsted rigtig mange mostre og kusiner, eller egentlig kun mig og en anden kusine oftest.  


Jeg indså idag at drengene og jeg er for lidt på stranden, hey okey vi bor os i DK, der er en måneds sommer om året, hvis vi er heldige. Men hele det der show med ikke at løbe forbi tæppet fordi det munder ud i sandstorm ud over een, kun ud til navlen osv. Det skal vi arbejde lidt på, eller det skal jeg måske arbejde lidt på at give videre. 
Det lærte vi/jeg vist dengang, måske kom det ind med modermælken, der var rotering med tæpperne efter solen, gå stille forbi tæpperne, ryst tæpperne langt væk fra andre, og husk lige vindretningen, sæt fødderne uden for tæppet og tør stille og roligt, osv.. 

Drengene holdte nemlig fri idag, vi kørte på stranden og spenderede et par timer, de blev hentet af farmor kl. 15... Så blev der ro.. Det er altid underligt, tomt. Men dagene indtil mandag skal nydes, der skal slappes af og ryddes op. Jeg går nemlig yderligere op i tid i næste uge, og så er det vel egentlig fint nok at lade op. Altså, jeg behøver aldrig en grund til at slappe af, 

Note to self: Husk sandting næste gang. 
Double note to self: Og solcreme på ryggen.#Fjols




Ingen kommentarer: