onsdag den 25. maj 2016

Noget om social selvdisciplin...

Er det egentlig blevet for nemt at ytre sin holdning? - ytringsfritsamfund and all..

Altså man skal da have lov at speak up, men er vi/de/nogle/dem bare blevet virkelig dårlige til at holde igen, og respektere andre?

Jeg har egentlig lidt en shitty day, det er hvad det er. Det er altså ikke derfor jeg lige poster dette, men jeg har tænkt på det længe, og jeg er ca. 5 sek. fra at skrige den næste ind i hovedet der laver sådan en stodder-handling. (Jeg ved endnu ikke lige hvordan man skriger een i hovedet via cyberspace, but You get the picture)
Lorry, gode gamle Lorry oplyste mig lige før om at en efterlyst mand nu var identificeret, og selv sådan een tråd eller information, "kaster folk" op på.
WTF!

Jeg kender efterhånden heller ikke nogle grupper på FB, IG-kontoer af den store slags, og sikkert også nogle af de små, der ikke oplever seriøs dårlig stemning og folks fuldstændigt upassende kommentarer.

Hvorfor kan vi ikke tænke længere end egen næsetip, og holde igen hvis vi ikke har noget fornuftigt at bidrage med? - Jeg bliver arrig og en tand forarget over unge som gamle, der måske ikke har andet at gå op i end at være på nakken af andre på de sociale medier.

Bare fordi at man har WIFI og noget at skrive på, behøver man ikke give kaste rundt med sin mening 24-7, hvis ens eneste formål er at skabe ravage og være lidt af en skid. Stop dog!

Jeg ville virkelig ønske at folk tænkte sig om, ord rammer folk, og hvad får hr. og fru. DK eller hende den unge fra Tanken egentlig ud af at svine andre til. Jeg forstår det ikke.
Er det ikke nemmere bare at være søde og rare overfor hinanden.. Eller...

Nå, det var vist dagens løftede pegefinger herfra. Go´ onsdag.

Ingen kommentarer: