onsdag den 18. maj 2016

#Hundemor

Nu har vi haft den firbenede dame i 7 mdr. Molly. 

Hun er jo en lille størrelse, ca. 3 kilo, til gengæld fælder hun virkelig meget.
Hun er svært begejstret, måske lidt for meget til den dårlige side, i fødder og ankler. Hun kan simpelthen ikke stå for dem. 

Det er faktisk skide irriterende at have en lille pelsbold hængende i fødderne, hun er tilsyneladende ikke enig.

Torskerogn, snackpeber, og gulerødder er møg lækre, hvis du spørger den lille dame. 

Nu havde vi jo dejlige Balde/r sidste forår, og besluttede at han skulle ud til nogle der kunne give ham alt det han havde brug for, da jeg nærmest fik hjertebanken og stress over at jeg ikke kunne nå det hele. 

Sådan er det ikke med Molly. Bevares, hun kan være noget så skinger og hysterisk, når hun gør og leger vagthund, og hele den der fod/ankel fetich hun har gang i, kan virkelig os give mig et gråt hår eller tre i ny og næ. Men er det ikke bare sådan det er? - For helvede, jeg giver mig selv pres nogle gange. 

Jeg har altid drømt om at være #Hundemor (latterligt ord iøvrigt) men altså at have hund. Jeg sætter lidt et flueben ud for den drøm, på trods af at det da er hårdt arbejde. Men jeg har fundet den rette hund til os, og mine drenge får muligheden for at vokse op med dyr. Top fedt!

Nu er jeg så ved at blive sådan en type der mangler outfit til at lufte mini´en med. Jeg har enten en vinterjakke, faktisk tre styks af den rigtig varme slags, og så har jeg forårsjakker, altså tynd som i virkelig tynd og på ingen måde vandtæt. #Rookie

Jeg håber at alle der går med en lille drøm i maven, om det er hamster, hund, eje en købmand, rejse, hvad end det er, vælger at handle lidt på det. Jeg har selv mange drømme, og nogle store, nogle små. 

Ingen kommentarer: