søndag den 27. september 2015

Type 7 - 8 - 9

Okay, bedre sent end aldrig. Bonbon-land, og et styks træt mor der indkasserede en skraber på sofaen, i små tre timer, er lig med et meget sent indlæg. Men jeg skal altså i seng, så snart det her er skrevet og udgivet, ellers bider det damen så meget i røvi imorgen.

Ps. Jeg har nu fået rød neglelak på, endelig..


Type 7 - Livsnyder / Idémager
Kendetegnene ved 7 ´er er at de er livsnydere, de begejstres let, tit og ofte er de udadvendte, og medrivende typer. De kan til tider fremstå overfladiske.
De ser ofte løsningen og mulighederne før andre, de har et positivt livssyn og ser verden som mulighedernes legeplads.
De kan blive lidt rastløse, og paniske når der kun er en mulighed, og er der noget der gør ondt, er de væk hurtigere end du kan stave til sæbe.

Type 8 - Frontkæmperen / Beskytteren
Kendetegnene ved en 8´er er at de er optaget af deres behov, og ikke mindst retfærdighed. Og de er ikke blege for at stille op til kamp hvis de, eller nogle de kender er udsat for uretfærdighed.
De har det fint med vrede, og kan godt fylde i landskabet, men lige så hurtigt som de bliver vrede, ligeså hurtigt forsvinder det igen.
På samme tid er de meget kærlige, og er man først kommet under deres vinger, vil man opleve et meget sårbart sted, som det er vigtigt for 8´eren at beskytte.

Type 9 - Mægler / Optimist
 Kendetegnene ved en 9´er er at de er behagelige, og vellidte mennesker. De fremstår måske lidt konfliktsky, og kan nemt overses i mængden.
De lever sig nemt i andres forhold, men glemmer til gengæld ind i mellem sig selv og sine egne behov. De trives med god stemning, og i stressede situationer, bliver de let angste.
De fremstår overfor andre, venlige, snaksaglige og imødekommende. De har dog ofte svært ved selv at finde ud af hvad de mener, og derfor tage en beslutning.

Ingen kommentarer: