søndag den 21. oktober 2012

Bøger....

Jeg glæder mig. Jeg har nemlig bestilt et læs bøger hjem. Har faktisk en del jeg ikke har nået at læse endnu, men jeg må da bare blive bedre til at komme igang med det.

Se selv.

 
 
Har I læst dem?
 


4 kommentarer:

Gitte sagde ...

Nu siger du bøger.... Alt for længe siden jeg har læst en "ny" bog. Alt hvad jeg læser for tiden, er gentagelser, for jeg orker ikke at koncentrere mig om noget nyt - jeg er lidt træt for tiden ;-)

Men CHOK har jeg da læst. Den er okay, på den ikke humoristiske måde. Du skal i hvert fald ikke forvente Michael Laudrups Tænder-humor i ret meget af det. Jeg tudede mange gange, da jeg læste den!

Men når du får dig hakket igennem Mindfulness-bogen, vil jeg MEGET gerne høre om den. Tænker nemlig, det kunne være noget for moi (og alle andre mødre) :-)

Håber det går okay på den anden side af Storebælt :-)

Mila sagde ...

Gitte, jeg lover dig at opdatere på bogen... Håber at det er ren AHA-oplevelse at læse den..

Og CHOK, lyder til at være lige noget for mig...

Har går det da... Hvad med dig? - Hvorfor er du så træt? Altså udover det åbenlyse...

Gitte sagde ...

Hvorfor jeg er træt? I korte træk fordi jeg er syg, og ingen ved hvorfor eller hvad der skal til før at gøre det bedre. Og det er godt nok frustrerende....

Men jeg håber på det bedste, og lige pludselig en dag, er der nok en eller anden højt uddannet person, der finder ud af, hvad jeg fejler og hvordan det skal behandles :-)

Glæder mig til at høre om den Mindfulness-ish mor, du bliver inden længe ;-)

Mila sagde ...

Det var da kedeligt at læse. Og det er jo ikke fordi man sådan er springfyldt med energi når man er alene med arvingerne. Tis os.

Håber de snart finder ud af hvad der er med dig...

Kram herfra...

Ps... Nu lægger du pres på mig... HAHA.. Ved ikke lige hvornår jeg når at læse den der bog.. Håber det bliver før næste sommerferie.. :-)